Naturskyddsföreningen
Nordanstig
     
     
 

FÖRSTA SIDAN

 
     
     
 
 
 
     
     
 

Aktuellt 2014

Det här är vad som togs upp på sidan

Aktuellt under år 2014

Obs! Det kan finnas externa länkar som inte fungerar längre

 


GÅ KUSTLEDEN!

 Sedan i juli 2011
arbetar vi med en upprustning av
vandringsleden KUSTLEDEN

Leden följer kusten från Galtström i norr och sedan Kalkugnsviken–Oxsand–Ragvaldsnäs–Fågelharrn–Bäcksand–Moningssand–Dyrån–Klackuddens naturreervat–Norrfjärden–Vattingen–Vattingsmalarnas naturreservat–Sörfjärden–Gnarpskatens naturreservat–Hårte–Mellanfjärden–Koffsand–Lönnångersfjärden–Morängsviken–Stocka–Skutbryggan–Sågtäkten. På vissa platser finns även alternativa sträckor.

Det vi gjort är förbättring av märkning, vägvisning, komplettering/ändring av leddragningen på några sträckor, broar/spänger på nio platser och utplacering av sju bänkbord. Vi har även gjort en folder med karta och beskrivningar av platser längs leden. Foldern finns på nätet med startpunkt här, samt i pappersform på Turistbyrån i Jättendal, biblioteken m.fl. platser.

Upprustningsarbetet är nu i huvudsak klart och leden är således officiellt ”öppen”. Men det finns säkerligen mer att förbättra och förändra och vi är därför mycket tacksamma för synpunkter på märkning, skyltning och framkomlighet m.m. Vi har resten av år 2013 på oss att helt slutföra arbetet. Synpunkter kan lämnas till

Sven Norman, tel 0652 204 18, 0730 68 04 21

Välkommen ut i vår fantastiska kustnatur!
Välj ut en sträcka och en lämplig dag och,
med eller utan sällskap,
ge dig ut att

GÅ KUSTLEDEN!